+ 38-(097)-081-73-97

продажа чеснока

zaschita71@ukr.net

продажа чеснока

Сушений часник купити

часник сушений пелюстки, подрібнений, гранули

Кулінарні властивості сушеного часнику

Кулінари усього світу називають часник королем спецій.  Він настільки складний, що вимагає правильного застосування.

Правильне дозування часнику дозволяє облагородити блюдо, а неправильна — може все зіпсувати.

В італійській та східної кухні часник застосовується в великому обсязі, але страви з цим інгредієнтом зовсім не є гіркими і не видають різкий запах. Секрет в тому, що часник в них застосовується в сушеному, а не в свіжому вигляді.

Завдяки цьому рослина позбувається зайвої гостроти і горечі.Чесночний порошок використовується як приправа до більшості страв з м’яса (особливо баранини), птиці. Якщо натерти їм м’ясо перед запіканням, то смак і аромат страви розкриється найбільш повно.

Часникова приправа використовується також для приготування супів, холодцю, ковбас, маринування і соління. Вона надає їм легку остроту.

Для заправки салатів використовують сушений мелений часник, змішаний з сіллю.

Часникова сіль часто застосовується для маринування риби і м’яса, як інгредієнт до салатним заправкам (на основі йогурту, оливкового масла, сметани), як приправа до картоплі пюре, овочевого рагу. Вона надає страві п’янкий аромат і відмітний смак.

Гранульований часник частий інгредієнт супів. Однак додають його безпосередньо перед закінченням приготування першої страви.

Щоб розкрити аромат часнику, але не спростити смак страви, після додавання порошку вимикають вогонь, а сам суп наполягають ще кілька хвилин, закривши кришкою. Його перевага в тому, що при приготуванні в духовці, або при смаженні він не підгорає і не чорніє (і тим самим не псує презентабельність готового блюда

Сушений часник — універсальна спеція, здатна не тільки збагатити смаковий букет їжі, але і оздоровити і зміцнити організм людини. Часникові пластівці — застосовують в основному для консервованих супів, салатів, гамбургерів, піци та інших фаст-фудів, коли важливий зовнішній вигляд і бажано текстура чеснока

Часник рубаний (розмір 3 — 5 мм) — більшою мірою використовується в різних харчових добавках часнику, коли бажані сильний смак і аромат. В основному використовується для маринадів, соусів, консервів, приготованого м’яса або овочів, сухих сумішей продуктов

Часник мелений (розмір 1 — 3 мм) — зазвичай використовується для продажу в упаковці в роздрібних магазинах і використовується в соуси, заправки для салатів, консерви та готові харчові продукти , м’ясні сухі суміші, запеканкі

Часникові гранули (розмір 0,5 -1 мм) — в основному використовується для соусів, приправ, підливи, салатного заправлення, сирних закусок і т. д .. пакетованих в пачки спецій окремо або в сумішах з іншими спеціямі

Часниковий порошок (розміер 100 — 150 mesh) — широко застосовується в супи, соуси, приправи, суміші, м’ясні продукти, консерви м’ясні та овочеві продукти, сир, крекери, закуски, готові харчові продукти, масло, спреди.

Наш сушений часник дозволяє зберегти його свіжість і насичений смак краще, ніж магазинні аналоги.

Він може бути представлений у вигляді порошку, пластівців, гранул. Часник може бути різних сортів то ми пропонуємо Вам сушений український часник сорту Софіївський, який за своїми смаковими якостями не має аналогів.

Сушений часник без домішки і лушпиння за доступною ціною від 90 грн 1 кг.

Часниковий порошок додають в м’ясні страви, салати, супи.

Часниковий порошок має антисептичні, антибактеріальними і протигельмінтними свойствамі.

Часник є одним з універсальних продуктів, який ефективно застосовується в різних галузях діяльності людини. Все це завдяки унікальному складу цієї рослини.

Сушений часник є подрібнені і висушені цибулину рослини.

Сушка часнику дозволяє зберегти продукт надовго, без втрати вітамінів і корисних мікроелементов.

Корисні якості висушеного часника

Сушений часник зберігає всю користь свіжої рослини. 

Його склад збагачений: • РР, нікотиновою кислотою, учасником багатьох клітинних реакцій в організмі; • вітамінами групи В, які поліпшують клітинний метаболізм; • холін, який регулює рівень інсуліну в крові і поліпшує пам’ять; • мікроелементами (кальцієм, магнієм, калієм, цинком, залізом , селеном, фосфором, натрієм)

Насіння часнику, повітряна бульбочка, повітряна кулька, повітряна кулька НАСІННЯ цибульки часнику може бути висаджене в грунт як восени під зиму, так і на початку весни, як ЯРОВИЙ (ЯРИЙ) часник для отримання врожаю однозубки в червні поточного року. 

Норма висіву насіння часнику становить від 50 до 70 кг на 1 га при ширині міжрядь 45 см

Однозубка озимого часнику (сівок) може бути висаджена в грунт ТІЛЬКИ восени під зиму. Перша репродукція однозубок вирощена з повітряного насіння. Для отримання відмінного врожаю товарного часнику в наступному році. 

Норма висадки однозубок озимого часнику (сівка) часнику від 300 кг до 900 кг на 1 га при ширині міжрядь 45 см

Зубок часнику може бути висаджений в грунт ТІЛЬКИ восени під зиму. Для отримання врожаю товарного часнику в наступному році. Перша репродукція зубків часнику вирощена з однозубки (сівка) озимого часнику. 

Норма висадки зубків 40-грамового часнику становить від 2 000 кг на 1 га при ширині міжрядь 45 см

+ 38-(097)-081-73-97

продажа чеснока

zaschita71@ukr.net

продажа чеснока

По вопросам приобретения качественного посадочного материала сортового озимого чеснока и консультаций по вопросам посадки чеснока и выращивания в промышленных обьёмах обращайтесь

☎ + 38 (097)-081-73-97
Валентина Григорьевна
✉ zaschita71@ukr.net